Mansur Yavaş'a engel olmak için köy konağını kilitlediler

Ankara

Ankara'nın Güdül ilçesine bağlı Güneyce Köyü'nde Mansur Yavaş'ın yapacağı toplantıyı engellemek için AKP'li belediye başkanı ve muhtar, köy konağının kapılarını kapattı. Yavaş toplantıyı kıraathanede yaptı.

Ankara'nın Güdül ilçesine bağlı Güneyce Köyü'nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Güdül Belediye Başkan Adayı Mehmet Doğanay'ın katılacağı toplantı öncesi, köy konağının kapıları kapatıldı. Yavaş'ı karşılamaya gelen köylüler yağmurlu havaya rağmen beklemeye devam etti. Kapıların açılmaması üzerine toplantı köyün kıraathanesinde gerçekleştirildi. Yağmurlu havada dışarda bekletilen köylüler AKP'li belediye başkanı ve muhtara tepki gösterdiler.

CHP Güdül Belediye Başkan Adayı Mehmet Doğanay toplantı sonrasında "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş ile birlikte Güneyce Mahallemizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik. Bizim dünyamız Güdülden ibaret.Bütün çabamız da Güdülümüzün geleceği için. Güdül sevdalısı tüm hemşehrilerimize Güneycemizden selam olsun. Bilin isterim ki; birlikte yönetime sizlerle talibiz." açıklaması yaptı.

Yorumlar (4)

Güneyli biri 2 Ay Önce

bıktık bunlardan değişsin artık.

Özcan 2 Ay Önce

Bizzat ordaydım olaylara şahit oldum, artık cidden değişim gerekiyor.

Çağatay gürel 2 Ay Önce

Bu nasıl bir zihniyet ya yazıklar olsun size

izmirdeyince 2 Ay Önce

kaybetme korkusu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.