"Zamlanacak diye pasaport başvurusu alınmıyor!

Ankara

CHP'li Hakverdi, twitter hesabından yaptığı paylaşımda “1 Ocak itibariyle % 36.20 zamlanacak olan pasaport için sistem başvuru kabul etmiyor" dedi.

Hakverdi, twitter hesabından yaptığı paylaşımda “1 Ocak itibariyle % 36.20 zamlanacak olan pasaport için sistem başvuru kabul etmiyor. Esnafı stokçulukla suçlayan iktidar, pasaportu zamlı tarifeden vermek için stokçuluk yapıyor!” ifadelerini kullanırken; Ankara, İstanbul, Çankırı ve Hakkâri illeri için yapılmak istenen başvurularının ekran görüntülerini de paylaştı.

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, yaptığı açıklamada; Ankara İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nü arayarak konu hakkında bilgi almak istediklerini ve " Sistemde iyileştirme çalışmaları yapılıyor " şeklinde cevap aldıklarını söylerken, “ Yetkili kişiler, bu çalışmayı yapmak için manidar bir zaman seçmişler, her fırsatta esnafı ürün saklayıp stokçuluk yapmakla suçlayan AKP iktidarı, ‘yoğunluk ve sistem yenileme’ bahaneleriyle, pasaport üzerinden stokçuluk yapmaktadır ” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.