Anketlerin ortalaması belli oldu: "Fark eridi"

Anket

Türkiye Raporu 'Anketlerin anketi' başlığı altında; Avrasya, Türkiye Raporu, Yöneylem, Metropoll, Area, AKSOY, ORC ve MAK araştırma şirketlerinin anket sonuçlarının ortalamasını alarak son verileri paylaştı.

Ocak 2021 ve Kasım 2022 tarihleri arasında yayımlanan anketlerin ortalamasını alan Türkiye Raporu'nun verilerine göre oy oranları şöyle:

Millet ittifakı yüzde 40,8

Cumhur İttifakı yüzde 40

HDP yüzde 10,4

Diğer yüzde 9

Araştırma şirketlerinin kamuoyu ile paylaştıkları anket sonuçlarının kararsızlar dağıtıldığında ittifaklara göre aylık ortalaması​ şöyle:

Ocak 2021'de yüzde 46,3 oy oranına sahip Cumhur İttifakı, yüzde 37 oy oranına sahip Millet İttifakı karşısında aydan aya erimeye başladı.

Kasım 2022'de ise Millet ittifakı yüzde 40,8'e ulaşırken Cumhur İttifakı yüzde 40 ile bir önceki ayın yüzde 0,6  gerisinde kaldı. 

Yorumlar (6)

Hanci 1968 1 Yıl Önce

Bu iktidara hala oy verecek olanlarin insanlikla hic bir alakalari olmadigi anlasiliyor.Seçimlerden sonra Buyuk ahırlar inşa etmemiz gerekecek.

tigre36 1 Yıl Önce

toplum mühendisliği böyle yapılır, bu millet unutmayacaktır yalanlarınızı sizin.

Tekbir 1 Yıl Önce

Büyük başlara büyük ahır yapılmalı sizin dedelerniz başaramadı hancı

ŞEREF ÜNLÜ 1 Yıl Önce

Cumhur ittifakı ile millet ittifakı arasında hiç bir fark yok ikiside siyonizmci faizci zamcı DSÖ cü küreselci pandemici yasakçı Çare YENİDEN REFAH PARTISI

ŞEREF ÜNLÜ 1 Yıl Önce

millet ittifakı cumhur ittifaki nın yasalarını yani avrupanın dayatma yasalarını Tük milletine dayattılar şimdi sıra Türk milletine geldi sizi gidi batıcılar sizi milleti yüz yıldır kandiriyorsunuz

ŞEREF ÜNLÜ 1 Yıl Önce

1.YENİDEN REFAH PARTISI 2.akp 3.chp 4.ip 5.hdp 6.mhp 7.diğerleri

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.