Area'dan Ankara, Adana ve Mersin anketi

Anket

Area Araştırma, Ankara Adana ve Mersin'de gerçekleştirdiği anketin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

Area Araştırma, Ankara Adana ve Mersin'de gerçekleştirdiği anketin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. 

Ankara'da yapılan ankete göre; CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ın ciddi üstünlüğü göze çarpıyor. Yavaş, oyların yüzde 53,3'üne sahip görülürken; AKP'nin adayı Turgut Altınok sadece yüzde 27,3 oranında. Kararsızlar dağıtıldığında ise Mansur Yavaş'ın oy oranı yüzde 59,1'e kadar yükseliyor.

Adana'da ise öne çıkan aday CHP'li Zeydan Karalar. Karalar ankete katılanların yüzde 39,4'ünün tercih ettiği başkan. Kararsızlar dağıtıldığında ise Karalar'ın oy oranı yüzde 47,1'e yükseliyor. AKP ve MHP'nin ortak adayı ise yüzde 40 oy oranına sahip.

Mersin'de ise Vahap Seçer açık ara önde görülüyor. Seçer, yüzde 49,1 oy oranıyla yarışı önde götürüyor. MHP ve AKP'nin ortak adayı ise sadece yüde 29,1 oy oranında. Karasızlar dağıtıldığında ise Seçer yüzde 59,6 gibi rekor bir oya ulaşıyor.

Yorumlar (2)

H k 2 Ay Önce

2023 secimlerindede aynı angutlar %60 diyordu yine husran

Hüseyin Çevik 2 Ay Önce

Unutmayalım 29 Mayıs 2023'te 19 TL olan mazot şu anda 45 TL onu görmezden gelmiyordur herhalde bu halkımız etin kıymanın beyaz eşyanın her şeyin fiyatları %150 arttı ama 10.000 TL hala ücret alıyor bu insanlar onun için artık Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin çok daha gerileyeceğini düşünüyorum

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.