MetroPOLL'den 'Erdoğan' anketi

Anket

MetroPOLL araştırma şirketi AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilişkin yaptığı anketin sonucunu açıkladı.

MetroPOLL Araştırma, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'görev onayı' konusunda yaptığı anketin sonuçlarını paylaştı.

28 ilde yapılan ankette katılımcılara, "Genel olarak düşündüğünüzde, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı görevini yapış tarzını onaylıyor musunuz?" sorusu yöneltildi. 

Ankete katılanların yüzde 41,4'ü, "Evet onaylıyorum" derken, yüzde 53,4'ü ise, "Hayır, onaylamıyorum" yanıtını verdi.  

Yorumlar (16)

Eray Bahadıroğlu 2 Yıl Önce

%41,4 bu ülkenin ne kadar cahil olduğunu gösteriyor.

Hüsamettin Sancar 2 Yıl Önce

Bu rakamı ikiye bölün gerçek odur.

Selim 2 Yıl Önce

Celladına aşık olmuş bu millet. Türkiyeyi bu hale düşüren bir haine oy verenlere yazıklar olsun

Emre 2 Yıl Önce

Türkiye'de Erdoğan dönemi kapandı. Kabullenemeyen Haziran 2023 seçimlerini beklesin. Önemli olan 2023 sonrası hükümetlerinin başta adalet ve ekonomi olmak üzere performansı olacak.

Ali 2 Yıl Önce

ÜLKEYE YAPTIĞI YATIRIMLAR, DÜNYADA TÜRKİYENİN SAYGINLIĞI VE SÖZ SAHİPLİĞİNİN ARTMASI BİR YANA, 40 YILDIR HALKIMIZI VE ASKERİMİZİ ÖLDÜREN ERMENİ ÖRGÜTÜ PKK NIN ÜLKEDEN TEMİZLENMESİ, HERGÜN ONLARCA ŞEHİDİN GELMİYOR OLMASI BİLE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLMESİ YETER. AMA İNSANOĞLU NANKÖRDÜR. RAHAT BATAR.

Musa çevik 2 Yıl Önce

RTE bu ülkeye çok büyük hizmetler yapmış ve hala yapmakta olan bir dünya lideridir..yanında olanların da,karşısında duranların da kim olduğunu biliyor bu millet..göreceğiz 2023’te ne olacağını!

Musa ÇEVİK 2 Yıl Önce

RTE bu ülkeye çok büyük hizmetler yapmış ve hala yapmakta olan bir dünya lideridir..yanında olanların da,karşısında duranların da kim olduğunu biliyor bu millet..göreceğiz 2023’te ne olacağını!

Mücteba Gözat 2 Yıl Önce

onaylamasalar da oy verecekler. "alternatif yok"

Anadolu çomarı 2 Yıl Önce

Tabi onaylıyorum, arpamız mı kesilsin?

Aras Kuzey 2 Yıl Önce

Hayır onaylamıyorum bu sistem değişmeli

garo 2 Yıl Önce

Bana sormadılar ama sonuna kadar Erdoğan etti %44.5! yarığınızdan çatlayın ikiye! 2023'te onu başkan yapacaz!!

Garo 2 Yıl Önce

Bana sormadılar ama sonuna kadar Erdoğan etti %44.5! yarığınızdan çatlayın ikiye! 2023'te onu başkan yapacaz!! Devamını oku

garo 2 Yıl Önce

ordinalyus cahil kılıçdaroğlu ve saz arkadaşlarına oy verene bak. Sen aydınsın öyle mi? İlkokul terk gelmiş burda üniversite de dirsek çürütmüş adamlara cahil diyor! Cahil oğlu cahil!!!

garo 2 Yıl Önce

20 yıldır hiçbir anketi kaybetmediler. hep iktidar oldular. Bu zillet, hayat kadını gibi, birgün üste geçeceğini hayal ediyor ama değişen bir şey olmayacak bunu kendileri de biliyor :)

Demir 2 Yıl Önce

pkk 2002'de bitmişti zaten. öcalan yakalanmıştı. bahçeli'nin 2014'te dediklerine bak: https://www.dogrulukpayi.com/iddia-kontrolu/devlet-bahceli/2002-de-sifirlanan-teror-akp-yle-canlanmistir oku da öğren. boş boş konuşma. bu kadar yolsuzluğu hiçbir şey temizlemez.

Demir 2 Yıl Önce

yanında olanlar: bir avuç ihaleci, onların medyası ve o medyalarda yazdıkları yalanlara inanan, yazmadıkları yolsuzlukları duymayan küçük bir kitle. karşısında olanlar: halkın %70'i. gidicisiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.