Polimetre Araştırma en başarılı CHP'li ilçe belediyelerini açıkladı: "Zirvede Döşemealtı var"

Anket

Polimetre Araştırma'nın 23 Kasım 2023 tarihinde yaptığı CHP'li büyükşehir, il ve ilçe belediyeleri araştırmasından çarpıcı sonuçlar çıktı.

Polimetre Araştırma'nın 23 Kasım 2023 tarihinde yaptığı CHP'li büyükşehir, il ve ilçe belediyeleri araştırmasının sonuçları belli oldu.

3-4 Kasım 2023 tarihinde CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Özgür Özel'in CHP'nin yeni Genel Başkanı seçilmesinin ardından CHP'de ve siyaset kulislerinde gözler belediye başkan adaylarının kimler olacağına çevrildi.

CHP’NİN OY ORANINI YÜKSELTMESİ DİKKATE ALINDI

Kulislerde adaylık yarışışının hızlandığı bu günlerde Polimer Araştırma'nın yaptığı araştırmada ilçe belediye başkanlarının değerlendirilmesinde son iki milletvekili seçimi arasında ilçesinde CHP oy oranının artırılması dikkate alındı.

DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYESİ OLDU

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, araştırmaya göre zirvede yer aldı.

Yapılan bu araştırmaya göre en başarılı ilçe belediyesi Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi oldu. Döşemealtı'nı Antalya Gazipaşa ve Ankara Çankaya ilçeleri takip etti.

Yorumlar (15)

Hakan Sadıkoğlu 6 Ay Önce

En başarılı ilçe belediyesi Döşemealtı belediyesi ise vay CHP belediyeciliğini...

Mehmet 6 Ay Önce

Şaka mı bu araştırma.ben döşemealtında oturuyorum kimle yapmışlar bu anketi.belediye diye bi sey yok döşemealtında.

Arıçtan Tönük 6 Ay Önce

Oraya gelene kadar akşam olur;şişirmece ve manipülatiffanket…

Muhsin Derici 6 Ay Önce

Karabük Safranbolu

Sadık 6 Ay Önce

Heralde en çok parayı Turgay bey vermiş en pasıf belediye ilk şurayı alır

Süleyman Barutcu 6 Ay Önce

Ben Tugay başkanı çok başarılı buluyorum her zaman destekliyorum

Ali 6 Ay Önce

Antalya'da rutin belediyecilik bile yerlerde. Yollar tarla gibi, sokaklar pis, ve işin kötüsü son 4 yılda trafiği rahatlatacak hiç bir adım atılmadı.

HBK 6 Ay Önce

Diğer belediyeleri bilemem Ama Antalya Gazipaşa nın mevcut belediye başkanın kazanması zoorrr Nedeni ise Selinus plajının yıldızlı otel imarına açılması Bir kişinin yerlerini getirip sahilde bütünleştirirseniz vatandaş size oy vermez

İbo 6 Ay Önce

En kötüsü büyük şehir ve konyaaltı

Hamza Deveci 6 Ay Önce

5 yıl boyunca taş taş üstüne konmadığı bir yerde başarılı olduğunu yazmak inanın aklınla dalga geçmektir neymiş oy artmış oy Turgay Genç yüzünden artmadı oy halkdaki hayat şartlarınon ağıelığından halkın arayış içerisinde olduğundan arttı Genel seçimlerde Sayın Başkan Halkın içine kaç seferçıktı son 1 aydır sokakta neymiş efendim başarılıymış bunu gel halka beraber gezelim soralım haşkı sen seç sen sor

Maksut telatar 6 Ay Önce

Ben Karadeniz Rize Pazar liyim Antalya da yaşıyorum Antalya büyükşehir belediye başkanı Muhittin böcek tebrik ediyorum başarılarınızı devamını dilerim yolun açık olsun

S.KORKUT 6 Ay Önce

Adamdır Turgay Bey

Abdurrahman Büyükkeskin 6 Ay Önce

Bu tür anketler adrese teslim anket ve hespi palavra. Başkan parayı vermiş yeniden 31 Mart'ta 2024'te yeniden aday olmak için piar çalışmas8 yapmış

Ali 6 Ay Önce

Ben dosemealtinda oturuyum. Hiç memnun degilim

Mehmet 6 Ay Önce

Yapılan Anket değil ki, bilimsel bir araştırma. CHP Oyları nerede çok artmışsa oranın Belediye Başkanınının Başarılı olduğunu varsayımına dayanıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.