USAR Araştırma'dan Eyüpsultan anketi: "Fark 1 puanın altında"

Anket

USAR Araştırma tarafından, 11-14 Mart tarihleri arasında İstanbul Eyüpsultan'da yapılan ankete göre CHP Adayı Mithat Bülent Özmen yüzde 38,1 ile öne geçmiş durumda.

USAR Araştıma'nın 11-14 Mart 2024 tarihleri arasında Eyüpsultan ilçesinde yapmış olduğu anketin sonuçları açıklandı. Anketin sonuçlarına göre Ak Parti ile CHP arasındaki farkın çok az olduğu dikkat çekti. CHP Adayı Mithat Bülent Özmen yüzde 38,1 ile yarışı önde götürürken, Ak Parti adayı Deniz Köken yüzde 37,9 ile hemen arkasında yer alıyor. İyi Partili Emel Bilenoğlu yüzde 7,8 oranına sahipken, Yeniden Refah Partili Lokman Çelik ise yüzde 5,2 oy oranına sahip.

Yorumlar (16)

Yeter 2 Ay Önce

Bülent özmen

Servet Ağır 2 Ay Önce

Bülent ÖZMEN Eyüpsultana yakışır

Duygu 2 Ay Önce

Dr Mithat Bülent Özmen Eyüpsultana çok yakışacak

Yeter 2 Ay Önce

Bülent özmen, e güveniyoruz Hakkımızda hayırlı olsun

Özgür 2 Ay Önce

Bülent özmen Eyüpsultana yakışır

Bahtiyar Aruz 2 Ay Önce

Harika

Gercekler 2 Ay Önce

Akp döneminde gelinen noktayabak mahallelerın aralarından bırak arabayla geçmeyi insan geçemiyor her yer araba o kadar inşaatlara izin verirken otoparkı zorunlu kılamayan yönetimmi devam edicek pehh Lokman çelik !!

Reşit yalçin 2 Ay Önce

Bülent Özmen yeter artık

Belde-i mukaddes 2 Ay Önce

Darı anbarı tavuk ilişkisi deniz bey başarılı bir belediye başkanı farkl alır seçim anketle olsaydı geçmiş seçimleri de biliyoruz

7834 2 Ay Önce

mitat özmen eyüpsultana yakışır

Hülya Kılıç 2 Ay Önce

Eyüp de değişim şart oldu Yardımlarımızı CHP gelince kesecek korkusundan oylarını akapeye veriyorlar Kocasından boşanmış birlikte yaşayan bir sürü aileler utanmadan yardım alıyorlar Aylık kazancı 70-80 bin tl olanlar bile yardım alıyorlar Bir dul kadına çocuğu yok diye beş kuruş yardım yapılmazken bu neyin bolluğudur İnsanları tembelliğe alıştırdılar bir adı da biat

Hako 2 Ay Önce

Lokman çelik herzaman iyiler kazanır.

Dilek 2 Ay Önce

Mithat Özmen

Emin Kan 2 Ay Önce

Mithat Bülent Özmen

Murat Karaman 2 Ay Önce

Bülent Başkanım yolun açık olsun

Engin 1 Ay Önce

Chp yakışır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.