Başkan İmamoğlu sosyal medyadan “Döşemealtı Halısı” hediye etti

Antalya

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Döşemealtı’nın kültürel değeri Döşemealtı halısının dokunduğu tezgahta hatıra fotoğrafı çektirdi.

CHP'li belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlenen " Tarımsal Kalkınma Zirvesi"nin 2. günü de hareketli geçti. Döşemealtı Belediyesi’nin standını çok sayıda davetli ve katılımcı ziyaret etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Döşemealtı’nın kültürel değeri Döşemealtı halısının dokunduğu tezgahta hatıra fotoğrafı çektirdi. İmamoğlu, sosyal medya takipçilerinden birine de Döşemealtı Halısı hediye etti.

CHP'li belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlenen "CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nin 2. günü de çok sayıda ismi ağırladı. Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nin 2. gününde Kadın Kooperatiflerinin ürünlerinin satışa çıkarılacağı “Emekçi Bakkal” başta olmak üzere, ilçenin en büyük zenginliklerinden Hicaz Narı, Nar ekşisi, Nar Suyu, Zeytin, Zeytin Yağı ile zirvede yerini alan Döşemealtı Belediyesi’nin standı yoğun ilgi gördü.

İkinci günde Döşemealtı Belediyesi’nin standını , Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun,CHP Parti Meclis Üyesi Hasan Efe Uyar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere parti yöneticilieri, milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda protokol üyesi ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Döşemealtı’nın kültürel değeri Döşemealtı Halısının dokunduğu tezgahta hatıra fotoğrafı çektirdi. İmamoğlu, sosyal medya takipçilerinden birine de Döşemealtı Halısı hediye etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.