Döşemealtı Belediyesi'nden Kadınlar Günü izni

Antalya

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle, kadın personele 1 günlük idari izin verdi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle, kadın personele 1 günlük idari izin verdi. Her sene olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayarak kadın personele idari izin veren Başkan Genç, “Hayatımızın her anında yanımızda olan, birlikte büyük başarılara imza attığımız kadın personelim başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutlarım” diye konuştu.

KADINLAR BAŞIMIZIN TACI

Döşemealtı Belediyesi’nde çalışan yönetici, memur, işçi ve şirket personeli 140 kadın 8 Mart Salı günü idari izinli sayılacak. Kadın personele her zaman pozitif ayrımcılık yapıldığına vurgu yapan kadın çalışanlar idari izin için Başkan Genç’e teşekkür etti. Belediye Başkanı Turgay Genç, tüm personeline sendikal hakların verilmesi için hassas davrandıklarını belirterek , “Kadınlar bizlerin baş tacı” dedi.

KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK

Başkan Genç sözlerini şöyle sürdürdü: “Yerinde bir öğretmen, yerinde bir anne. Elbette kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadına şiddetin önlenmesi için de önemli adımlar attık. Sendika sözleşmesi gereği olası eşine şiddet uygulayan personelin maaşının kendisine değil kadına verilmesi için bir madde eklettik. Her yıl olduğu gibi bu senede kadınlarımıza 1 günlükte olsa izin veriyoruz.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.