Döşemealtı'nda asfalt çalışmaları hız kesmiyor

Antalya

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Turgay Genç döneminde tarihinin en büyük yatırımlarını alan ve 1 milyon 200 bin metrekarenin üzerinde sıcak asfalt dökülen ilçede altyapısı tamamlanan yollarda sıcak asfalt serim çalışmaları devam ediyor. Çığlık Ayanlar Mahallesinde serme ve sıkıştırma işlemleri tamamlanan yollara sıcak asfalt döken belediye ekipleri ilçenin dört bir yanında çalışmalar yapıyor.

İmar planlarında olmasına rağmen açılmayan yolların açılması, özellikle yerleşimin yoğun olduğu bölgeler ile altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt serimine devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bozulan yollarda ise yama asfalt yaparak vatandaşın hizmetine sunuyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Döşemealtı’nda yıl sonuna kadar 150 bin metrekare sıcak asfalt ile 50 bin metrekare yama asfalt daha yapılacağının müjdesini verdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, göreve geldikleri günden bu güne kadar 1 milyon 120 bin metrekare sıcak asfalt döktüklerini söylerken, “Yıl sonuna kadar bu rakam 1,5 milyon metrekareye ulaşacak. Ekiplerimiz aynı anda birkaç farklı yerde serme sıkıştırma ve sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. Yine parke yolların yapımı ile bozulan yollardaki onarımlar da hız kesmeden sürecek” diye konuştu. Başkan Genç sıcak asfaltın Çığlık Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.