Ekolojik Kreş'te muhteşem yılsonu

Antalya

Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş’te eğitim-öğretim döneminin tamamlanmasıyla birlikte yıl sonu gösterisi düzenlendi.

Antalya Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş’te eğitim-öğretim döneminin tamamlanmasıyla birlikte yıl sonu gösterisi düzenlendi.

CÜBBE GİYİP KEP ATTILAR

Yeşilbayır Yeşilpark Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte minikler bir yıl boyunca hazırladıkları koreografileri aileleri ve izlemeye gelenler için sergiledi. Ekolojik Kreş öğrencilerinin heyecanı yüzlerine yansırken, aileleri de bu mutlu günlerinde aynı sevinci yaşadı. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında okula başlayacak olan ve Kreşten mezun olan miniklere ilk mezuniyet belgeleri verilirken cübbe giyip kep attılar.

YEŞİL BAYRAK ÖDÜLÜ ALDI

Antalya'nın ilk, Türkiye'nin ise örnek projeleri arasında yer alan 7 ülke ile ortaklaşa yürütülen Avrupa Birliği “Eco Farm Kindergartens” (Ekolojik Çiftlik Kreşleri) projesine seçilen yine ikinci defa Yeşil Bayrak Ödülü kazanan Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş’te yılsonu muhteşem bir gösteriyle 2022-2023 Eğitim Öğretim sezonuna veda etti. Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevat Yanar, birim müdürleri, öğretmenler ve velilerin katıldığı etkinlikte tüm yıl hazırladıkları gösterileri sahneleyen minikler büyük beğeni topladı.

“GURUR DUYUYORUZ”

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Atatürk ve Kültür temalı harika bir eğitim öğretim sezonunu başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Genç, “Bizim en büyük yatırımımız gençlerimize ve tabi ki çocuklarımıza. Türkiye’de örnek proje olarak gösterilen ve aldığımız Yeşil Bayrak ödülleri ve Avrupa Birliği Ekolojik Çiftlik Kreşleri projesiyle doğa ile iç içe hem eğlendikleri hem de büyük bir keyifle öğrendikleri eğitimi vermekten gurur duyuyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.