Ümit Uysal’dan hızlı yanıt: "Hazırız, yanınızdayız!"

Antalya

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den yaptığı “Gerçekten benimle misiniz?” çağrısına Antalya’dan ilk yanıt Ümit Uysal’dan geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den yaptığı “Gerçekten benimle misiniz?” çağrısına Antalya’dan ilk yanıt Ümit Uysal’dan geldi. Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Twitter’dan “Hep birlikte Türkiye’mizde adaleti, demokrasiyi, huzuru ve refahı yeniden tesis edeceğiz. Yanınızdayız Genel Başkanım” mesajı paylaştı. 
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grubu tarafından İzmir’de düzenlenen 27’nci dönem 5’inci çalışma ve değerlendirme toplantısının açılışında konuştu. CHP Lideri, konuşmasının bir bölümünde partililere “Şunu da artık bilmek zorundayım. Siz gerçekten benimle misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Ama artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz artık benimle olduğunuzu hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" diye seslendi. 


Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den yaptığı çağrıya Antalya’dan ilk yanıt Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal’dan geldi. Uysal, Twitter’dan “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Cumhuriyetimizin aydınlık ikinci yüzyılına hazırız. Hep birlikte Türkiye’mizde adaleti, demokrasiyi, huzuru ve refahı yeniden tesis edeceğiz. Yanınızdayız Genel Başkanım” mesajını paylaştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.