CHP’li belediye başkanına beyzbol sopalı saldırı!

Aydın

Aydın'ın Didim İlçesi'nin CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve şahsi avukatına kimliği belirsiz kişiler tarafından beyzbol sopalı saldırı gerçekleşti. Başkan Atabay ve avukatı saldırıda yaralanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aydın’ın Didim Belediye Başkanı CHP'li A. Deniz Atabay dün gece uğradığı saldırı sonrası Sözcü'ye yaptığı açıklamada bir rant çetesinin hedefi olduğunu söyledi.

Bir restoranda misafirleriyle yemek yediği sırada  tanımadığı kişilerin arkasından beyzbol sopaları ile saldırdığını söyleyen Atabay, olayın daha önce tartışma konusu olan, Didim'de “İkiz Kuleler” olarak adlandırılan ve dün mühürlenen otel ile ilgili olduğunu söyledi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre bir saldırgan olay sonrası gözaltına alındı, diğerleri ise bir araç ile İzmir yönüne kaçtı.

“EVİMİ KURŞULADILAR, KIZIMI KAÇIRMAK İSTEDİLER”

Rant çetesinin kendisini sindirmek, bezdirmek için her yolu denediğini söyleyen Başkan Atabay, “Beş altı yıldır uğraştığımız bir rant çetesi var. İllegal yollarla beni bezdirmeye çalışıyorlar. Daha önce evimi kurşunladılar, çocuğumu kaçırmak istediler. En son taciz tecavüz diye bir olay çıkardılar. O olayda Özışık kardeşlerle birlikte oldukları görüntülerle ortaya çıkmıştı. Rant çetesi onları para ile besliyor, onlar da televizyonlar gazeteleriyle saldırıyordu. Bunlarla uğraşıyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.