Denizli'de Stratejik Plan onaylandı

Belediyeler

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2020-2024 arasını kapsayan Stratejik Plan'ı onaylandı. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim Ayı olağan Toplantısı'nda 5 Yıllık Stratejik Plan'ı onayladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2020-2024 arasını kapsayan Stratejik Plan'ı onaylandı.


Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim Ayı olağan Toplantısı'nda 5 Yıllık Stratejik Plan'ı onayladı.  Başkan Osman Zolan, Stratejik Planı yaparken kentte bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve tüm kesimler ile vatandaşların katkı vermesini istediklerini, bu yönde de geniş kapsamlı bir çalışma yaptıklarını söylerken Katılımcı bir plan ve katılımcı bir belediye yönetimi noktasında gayretimizi bu stratejik planla da sürdürdük" ifadelerini kullandı.

Başkan Zolan, planın tüm paydaşların görüşü alınarak oluşturulduğunu dile getiririken "Yaptığımız stratejik plan için düzenlediğimiz ankete binlerce hemşehrimiz katıldı. Vatandaşlarımızdan aldığımız bu katkıyı diğer tüm paydaşlarımızdan aldığımız verilerle harmanlayarak, Denizli'mize daha iyi hizmet sunmanın bir fırsatı olarak değerlendirdik" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.