2024-03-25 23:51:00

Eyüpsultan'da kritik seçim

Ozan Balık

25 Mart 2024, 23:51

Değerli dostlar Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun birinci çıktığı Eyüpsultan’da belediye seçimlerini CHP’nin adayı Mithat Bülent Özmen’in kazanması mümkün! Yeter ki muhalefet oyları bölünmesin.

AKP kaybedeceğini anlayınca İYİ Parti’yi hem medyada hem de fiziksel alanlarda destekliyor. Emel Hanım daha önce CHP’nin Eyüpsultan adayıydı. Bu dönem gösterilmeyince İYİ Parti’den aday oldu. Değerli iyi bir insan olabilir ancak şu an kendisine verilecek her oy AKP’ye gidecek!

Eyüpsultan’da yapılan son anket sonuçlarından da görüldüğü gibi seçim hem CHP için hemde AKP için çok kritik. Atatürkçü muhalif olduğu halde Eyüpsultan’da İYİ Parti’ye verilecek her oy matematiksel AKP’ye gitmiş oluyor.

CHP’nin Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’in kazanma şansı yüksek. Yeterki parti içindeki kavgalar ile sandığa küsen olmasın. Bu konuda şunu söyleyebilirim. Sayın Özmen bir bürokrat. Türkiye’nin en büyük kamu şirketlerini yönetmiş bir kişi.Yani teknik biri. Bu yüzden parti içi tartışmalarda taraf değil. İşini yapan biri. Bence kazanırsa Eyüpsultan için bir şans olacağını düşünüyorum. Neden mi ?

AKP’nin mevcut belediye başkanı ve adayı Deniz Köken bir önceki seçimde vermiş olduğu seçim vaatlerinin birçoğunu unuttu ve yerine getirmedi. 

Deniz Köken, 2019 seçimlerinden önce dile getirdiği 58 vaadin yalnızca 19'unu gerçekleştirdi. 

5 vaat, 5 yıl içinde tamamlanamazken, 34 vaat ise unutuldu.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr.Mithat Bülent Özmen’in Eyüpsultan halkı için hayata geçireceği projeleri sırasıyla paylaşıyorum…

“Çocuklar için Mobil Diş Polikinliği Projesi”

“BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ”

“GİRİŞİMCİ KADINLARA DESTEK PROJESİ”

“EYÜP SÜT PROJESİ”

“KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ”

“GÖKTÜRK KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ PROJESİ”

“HAYAT PAHALILIĞINA KARŞI MAHALLE LOKANTALARI PROJESİ”

“HER MAHALLEYE EN AZ 1 KREŞ PROJESİ”

“OKULLARA GIDA DESTEK PROJESİ”

“ÇEYİZ DESTEK PROJESİ”

“TURİZM PROJESİ”

Projeleri ve vizyonuyla Dr. Mithat Bülent Özmen, Eyüpsultan'da belediye başkanı olmayı hak ediyor gibi görünüyor. Eyüpsultanlılar da Özmen gibi bir başkanı hak ediyor. Seçimlere doğru hızla yaklaşırken, bunları unutmamak gerektiğini düşünüyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.