Başkan Ercengiz'den birlik çağrısı

Gündem

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Salı Pazarı’nda vatandaşlara ve pazar esafına helva ikram etti. Helva ikramına Belediye BaşkanıAli Orkun Ercengiz, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, parti yöneticileri ve meclis üyeleri de katıldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Salı Pazarı’nda vatandaşlara ve pazar esafına helva ikram etti.


Helva ikramına Belediye BaşkanıAli Orkun Ercengiz, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, parti yöneticileri ve meclis üyeleri de katıldı. Başkan Ercengiz, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek ve meclis üyeleri kazanın başına geçerek vatandaşlara helva ikramında bulundu.


Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz helva ikramı sonrası yaptığı açıklamada;


“Bugün Salı Pazarı’ndayız. Gelenek haline getirdiğimiz çorbayı bugün farklı bir etkinlikle Salı Pazarı’nda hem yurttaşlarımızla beraber olmak istedik hem de diğer taraftan son günlerde malesef depremde ve çığ felaketinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızla birlikte, bu ülkenin güvenliği için canını hiçe sayan, bu ülke toprakları dışında da bu ülkenin geleceği için mücadele eden şehitlerimiz için hazırladığımız helvayı vatandaşımızla paylaşmak istedik.


Hem şehitlerimizin ruhuna bir Fatiha okuyabilmek hem milli birlik ve beraberliğimizi iyi günde kötü günde sürdürebilme adına Salı Pazarı’na gelerek vatandaşımızla beraber olduk. Mekanları cennet olsun. Yaralı askerlerimize, güvenlik mensubu arkadaşlarımıza bir an evvel şifalar diliyoruz. Ülkemiz 2020’ye iyi başlamadı ama iyi günler yakın olsun, iyi günler bizlerle birlikte olsun. Kol kola girip bu ülkenin aydınlık geleceği için hep birlikte çalışalım. İnşallah yaptığımız hayırların da kabul olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.