Bekir Bozdağ'dan "İyi hal indirimi" açıklaması

Gündem

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kadın cinayetlerinde iyi hal indirimlerine ilişkin olarak yeni düzenlemeleri hayata geçireceklerini duyurdu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddette iyi hal indirimi uygulanmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Bozdağ yaptığı açıklamada,  "23 bıçak yiyen bir kadını bıçaklayan faili bizim kanunumuz adli kontrolle serbest bırakmaya izin vermez. O nedenle yeni düzenlemeleri hayata geçirmeye karar verdik. Bunlardan sonra iyi hal indirimi ucu açık nedenlerle olmayacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (9)

Yavuz 2 Yıl Önce

Af istiyorum

Yusuf yiğit 2 Yıl Önce

Af istiyorym sayin bakanim

Süleyman 2 Yıl Önce

Bunların kendıleri hapise girmiyor hepsi fetocu ama nedense vatan hainliği suc sayılmıyormu

ANIL KARAKAŞ 2 Yıl Önce

Yıllardır bu ülkede feto ile siyaset iç içe idi fetoyu savunanlardan biri sayın bakan bekir bozdağ beyefendi idi feto yıllardır tehlike saçtı gi ortada degilmi idi ? Bu devletin emniyet ve istihbarat birimleri yokmu idi lsnet olası pislik bu olaylara cüret edene kadar. Sayın bakanım sizlerde biliyorsunuz devleti yönetenler sizlersiniz ? Anayasal hukuksal anlamda millet ve devlet olarak bu milletin örf adet ve ananevilerine uygun bağımsız yargı hayata gecirilmeli elbette millet olarak vatan hainlerine casuslara meclis sıralarında olup da milletin devletin parası ile ihanet eden secilmislere sadist ve hunharca kadina çocuğa mazluma yasliya iskence ve eziyet edenleri uyuşturucu tacirlerini af edin demiyoruz demeyizde adli ve hasımsız mahkumlara ayrimsiz zAf verin. Bu AF Lari verirkende lutfen vicdanlariniza danisip ekonomik ve sosyal yasamlari suça itilis nedenlerinide göz önünde bulundurarak AF ceza indirimlerine katkıda bulunun AF bekliyoruz.

Can 2 Yıl Önce

Kadinsiz hayat olmazda bence siz cezaları yüksettikce şiddet yüseyıyor eskiden kadim Hakki yoktu ama ölümde yoktu şiddedde cök az vardi

Suzan atayman 2 Yıl Önce

Afffff çocuklar curuyo

Sevda 2 Yıl Önce

Sayın bakanım 5 yıl indirim verilsin artık lütfen

Gülsel 2 Yıl Önce

Af verin suçu olmadan yatan var bir kere af edin

Zehra 2 Yıl Önce

Af istiyoruz sayın bakanım

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.