Deva Partili Yeneroğlu'ndan Seçim Yasası açıklaması: "Beyhude çaba"

Gündem

Deva Partisi Hukuk ve Adalet Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, Meclis'e gelen seçim yasası hakkında açıklama yaptı.

Deva Partisi Hukuk ve Adalet Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, Meclis'e gelen seçim yasası hakkında açıklama yaptı. Yeneroğlu, yasanın AKP ve MHP'yi kurtaramayacağını söyledi.

Açıklama şöyle:

"İktidar sanıyor ki bu değişiklikler işlerine yarayacak. Halbuki bu saatten sonra yaptıkları her şey beyhude bir çabadır. Çünkü AK Parti ve MHP’nin oyları güneşi gören kar gibi eriyor."

"Seçim yasalarındaki Ali Cengiz oyunlarınızla bu milleti kandırabiliriz, iradelerini rehin alabiliriz mi sanıyorsunuz? Ziya Paşa’nın deyişiyle; “Siz herkesi kör, âlemi sersem mi sanıyorsunuz?”"

"Önümüzdeki seçimler, Türkiye’nin demokratik bir hukuk devleti olarak mı yoksa kalıcı olarak Rusya tarzı bir despotizmle mi yönetileceğinin seçimidir."

"Bizler, DEVA Partisi olarak Türkiye’yi demokratik bir ülke yapacak olan Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim meselemiz ülkemizin geleceğidir, insanımızın solan umutlarını tekrar yeşertmektir. Huzur, demokrasi ve ekonomik refahtır."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.