Engelli sağlıkçılar atama bekliyor

Gündem

Engelli sağlıkçılar, 3 yıldır E-KPSS ile atama yapılmadığını dile getirerek sorunun çözülmesi için 1800 atama yapılmasını talep ettiler.

Engelli sağlıkçılar, 3 yıldır E-KPSS ile atama yapılmadığını dile getirerek sorunun çözülmesi için 1800 atama yapılmasını talep ettiler.

Yapılan açıklama şöyle:

"Engelli Sağlıkçılar mağdur. 2017/1 E-Kpss sağlık personeli alımından bu yana 2020 E-kpss dahil 3 yıldır Engelli sağlıkçılara kadro verilmedi. Engelli sağlıkçılar istihdam sorunu yaşamaktadır. Açılan şehir hastanelerine , toplum sağlık merkezlerine, halk sağlık merkezlerine 2018'den 2021 yılına kadar KPSS'den 60 bin sağlık personeli atandı. Fakat engelli sağlıkçılara 3 yıldır kadro verilmedi. Biliyoruz ki yüzde 3 kota ile 1800 engelli sağlıkçı atanmalıydı fakat 3 yıldır biz engelli sağlıkçılara kadro verilmedi. Sayın büyüklerimizden engelli sağlıkçılar olarak ricamızdır. Engelli sağlıkçılar olarak atanıp kendi mesleğimizi yapmak istiyoruz. Engellilere fırsat verildikçe bir çok başarılara imza atıyorlar. Lütfen Sayın Büyüklerimiz her insan bir engelli adayı. Biz engelli sağlıkçılar olarak atanıp vatanımıza , ülkemize, hizmet etmek istiyoruz. Engelli Sağlıkçılar atama bekliyor. "

Yorumlar (1)

Emine kırmızıçiçek 3 Yıl Önce

Malesef acınacak haldeyiz yüksek puanlar alıp branşlarımızda ilk sıralara girip atanamamak kadar zor bişey yok duyan var gören yok

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.