Hacıbektaş'ta Semah kursu

Gündem

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, göreve geldiği günden beri çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Altıok son olarak semah kursunun açılışını yaptı.


Son olarak geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan ve önemli bir yere sahip olan Semah'ın öğretilmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla "Hacıbektaş Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri" kapsamında faaliyete alınan "Semah Kursu" yoğun katılımla başladı.


Hacıbektaş halkı tarafından oldukça ilgi gören, Hacıbektaş Belediye başkanının da bizzat derslere icabet ettiği ve konunun uzmanları Semah eğitmenleri Müfide Orhan ve Harun Kayacı tarafından verilen Semah Kursu derslerine katılım, gönüllülük esası ile ücretsiz olarak yapılıyor.


Kursa yoğun katılımın olması ve özellikle Hacıbektaş belediye başkanının da bir kursiyer olarak çalışmalara katılması, inancın ve değerlerin yaşatılması adına dokuz senedir mücadele veren "Hacı Bektaş Veli Platformu" tarafından büyük bir mutlulukla karşılanarak Başkan Altıok'a teşekkür edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.