Her mahalleye 'gençlik merkezi'

Gündem

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Destek Projesine katılan çocuklar için verilen yemek programında konuşan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, her mahalleye gençlik merkezlerinin yapılacağını söyledi. Sivas Belediyesi tarafından başta gençler olmak üzere tüm mahalle sakinlerine hitap edecek, içerisinde kütüphanesi ve sosyal alanları bulunan gençlik merkezleri inşa edilecek.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Destek Projesine katılan çocuklar için verilen yemek programında konuşan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, her mahalleye gençlik merkezlerinin yapılacağını söyledi.



Sivas Belediyesi tarafından başta gençler olmak üzere tüm mahalle sakinlerine hitap edecek, içerisinde kütüphanesi ve sosyal alanları bulunan gençlik merkezleri inşa edilecek.



Toplantıda konuşan Başkan Bilgin, “Şehirlerimizde yollarımız, parklarımız, altyapımız elbette olacak ancak bunlardan daha önemli olan çocuklarımıza kadınlarımıza yönelik projelerdir. Biz bu dönemde bu projeleri öncelikli olarak gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki dönemde en az 10 mahallemizde 7 gün 24 saat kütüphane hizmeti verecek gençlik merkezi ve kadınlar kültür merkezi projemizi başlatıyoruz. İlk etapta 2 mahallemiz için ihaleyi gerçekleştireceğiz. Böylelikle çocuklarımız gençlerimiz ve hanımlara etkili bir şekilde hizmet edecek tesisler hayata geçecek” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.