'İktidar EYT'lileri yok sayamaz!'

Gündem

CHP

CHP Antalya Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Rafet Zeybek, Emeklilikte Yaşa Takılan yüzbinlerce vatandaşımızın çözüm beklediğini ve adaletin sadece mahkeme binalarının konusu olmadığını, toplumun her alanında adalete ihtiyaç duyulduğunu belirtti. 


CHP’li Zeybek “8 Eylül 1999 tarihinde 4447 Sayılı yasanın mağdur ettiği yüzbinlerce vatandaşımız 21 yıldır, kazanılmış haklarının verilmesini talep ediyor. Toplumsal adalet için yüzbinlerce vatandaşımızın gözü kulağı Meclis’te, Emeklilikte Yaşa Takılanlar çözüm beklemektedir, haklarını talep eden yüzbinlerce vatandaşımızın taleplerine çözüm bulmak zorundayız. Siyasal iktidar ve ortağı her seçim dönemi verilen sözleri tutmamakta ısrar ediyor. EYT sorunlarını TBMM gündemine getiren muhalefetin ise hiçbir teklifi ve önergesi kabul edilmiyor, yok sayılıyor.”

EYT’Lİ VATANDAŞLARIN SESİNİ DUYMA VAKTİ

EYT’li vatandaşlarımızın toplumun her kesiminden olduğunu belirten CHP’li Zeybek, “EYT’li vatandaşlarımız sorunları için CHP olarak Milletvekillerimiz ve örgütlerimiz sürekli konuyu gündemde tutmakta ve çözüme yönelik tekliflerini kamuoyuna aktarmaktadır. Siyasal iktidar EYT için bulamayacağını söylediği bütçeyi, yandaş şirketlerin vergi borçlarının silinmesine, yazlık-kışlık saray yapımına ve lüks makam araçlarına aktarmaktadır. EYT’li vatandaşlarımızın kazanılmış haklarına dair mücadele eden ve önerilerini sunanları ise görmezden gelmektedir. Bugün ülkemizin her yerinde örgütlü olarak hareket eden EYT’li vatandaşlarımızın tüm haklarını eksiksiz alabilecekleri bir sosyal güvenlik sistemi inşası ne yazık ki bu iktidarla mümkün değildir. EYT’lilerin sesini duyma vakti gelmiş ve geçmek üzeredir, bu sese kulak verilmelidir.” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.