İmamoğlu'ndan 'Yeşil Türkiye Seferberliği' mesajı: İstanbul’da yaptık, tüm Türkiye’de de yapacağız

Gündem

Silivri'de tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve görevden uzaklaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yeşil Türkiye Seferberliği" projesini paylaştı. İmamoğlu, "İstanbul’da yaptık, tüm Türkiye’de de yapacağız" dedi.

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından vaatlerini açıklamaya devam ediyor. İmamoğlu paylaşımında “Yeşil Türkiye Seferberliği” sayesinde milletimizi hak ettiği gibi temiz bir nefes ile buluşturacağız." dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi X hesabından yapılan açıklaması şöyle:

"Şehirlerimizde betonlaşma yerine, yeşil altyapı modellerimiz sayesinde doğamızın güzelliklerini tadan bir Türkiye olacağız.

İstanbul’a nefes aldıran yaşam vadilerimizi bütün şehirlerimizde yaygınlaştıracağız.

'Yeşil Türkiye Seferberliği' sayesinde milletimizi hak ettiği gibi temiz bir nefes ile buluşturacağız.

İstanbul’da yaptık, tüm Türkiye’de de yapacağız."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.