İmamoğlu ve Yavaş'a soruşturma

Gündem

Korona virüs salgınının etkilerine karşı başlatılan bağış kampanyası İçişleri Bakanlığı tarafından engellenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında soruşturma başlatıldı. İçişleri Bakanlığı, korona virüsün ekonomik etkileri nedeniyle maddi yardıma ihtiyaç duyan yurttaşlar için bağış kampanyası başlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında soruşturma başlattı.

Korona virüs salgınının etkilerine karşı başlatılan bağış kampanyası İçişleri Bakanlığı tarafından engellenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında soruşturma başlatıldı.



İçişleri Bakanlığı, korona virüsün ekonomik etkileri nedeniyle maddi yardıma ihtiyaç duyan yurttaşlar için bağış kampanyası başlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında soruşturma başlattı.

Sözcü’den Özlem Güvemli’ye konuşan İmamoğlu, Vakıfbank’ta hâlâ bloke edilmiş durumda olan 900 bin liralık bağış parasını hatırlatarak “Soruşturma yapabilirsiniz. Ama kalkıp vatandaşa ait bir parayı bankada bloke etmek çok aciz, çok zavallı bir tavırdır. Korkuyla yapılmış bu işlem bankacılık tarihinin kara lekesidir” ifadelerini kullandı.

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.