Koza Altın'da tepki çeken atama!

Gündem

Daha önce Kayyum olarak Koza Altın İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Fatin Rüştü Karakaş, kuzeni Mehmet Haldun Reyhanoğlu’nu Genel Müdür Yardımcısı olarak atadı. 

Muhittin Gülal’dan boşalan TMSF Başkanlığı koltuğuna oturan ve daha önce Kayyum olarak Koza Altın İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Fatin Rüştü Karakaş, kuzeni Mehmet Haldun Reyhanoğlu’nu Genel Müdür Yardımcısı olarak atadı. 

Kuzen Reyhanoğlu’nun önlenemez yükselişi ise şöyle:

Trabzon’da araç kiralama işi yaparken 5 ay önce Koza Altın İşletmelerine Satınalma Müdür Yardımcısı olarak göreve başlatıldı , ardından Satınalma müdürü yapıldı ve en nihayetinde de Genel Müdür Yardımcıs olduğu Kap’a bildirildi. 

TMSF tarafından el konulan, borsada binlerce hissedarı  olan ve hala davaları devam eden Koza Altın İşletmelerinde bu derece akraba atamalarından Cumhurbaşkanlığının haberi olup olmadığı merak ediliyor.

Öte yandan Koza Altın İşletmeleri gibi bir şirkette kasanın başına TMSF Başkanının akrabasını başdöndüren bir yükselişle oturtması akıllara farklı şeyler getirmektedir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.