Laboratuvar Teknolojisi mezunları kadro bekliyor!

Gündem

Laboratuvar Teknolojisi mezunları, son 5 yılda sadece 23 kadro açıldığını dile getirerek, daha fazla atama yapılmasını talep etti.

Laboratuvar Teknolojisi mezunları, son 5 yılda sadece 23 kadro açıldığını dile getirerek, daha fazla atama yapılmasını talep etti.

Laboratuvar mezunları, atama taleplerini şu sözlerle dile getirdiler:

"Laboratuvar Teknolojisi ailesi olarak mağdururiyetimizi sizlere sunmak istiyoruz. Bizim bölümün çalışma alanları gıda laboratuvarı, tarım kredi kooperatifleri, atık su arıtma tesisleri, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nda, tarımsal araştırma enstitülerinde, gümrük müsteşarlığına bağlı laboratuvarlarda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda, gıda kalite kontrol müdürlüklerinde, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde çalışma alanlarımız mevcut olup, son 5 senedir sadece 23 kadro açıldı. Mezun sayımız fazla olmasına rağmen alımlarımız sınırlı sayıda.


Bizler bu konuda çok mağduruz 


Amacımız mesleğimizi en güzel şekilde yürütüp vatana millete hayırlı işler yapmaktır.
Mesleğimizin alanı geniş olup bu kadar değer görmüyor olması biz meslek mensuplarını derinden üzmektedir. Bizler yüksek puanlarla daha fazla beklemek istemiyoruz. Laboratuvar teknolojisi ailesi olarak sizden isteğimiz alımların her yıl düzenli bir sekilde artarak devam etmesidir. 2021 yılında bütçeden 1000 kadro açılmasını talep ediyoruz."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.