Sedat Peker'den yeni iddialar: "Binali Yıldırım o serveti nasıl yaptı?"

Gündem

 Sedat Peker, video serisinin 9'uncusunu yayımladı.

 Sedat Peker, video serisinin 9'uncusunu yayımladı. "Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil, direndikçe büyürüz" başlığıyla yayımlanan videoda Peker, İçişleri Süleyman Soylu'nun sigorta şirketinin 57 kat büyüdüğünden bahseden Peker, ''Ben yurtdışına gitmeden önce odanda misafir ettin. Sezgin Baran Korkmaz'ı, Soylu, yurtdışına kaçırdı'' iddiasında bulundu.

BELEDİYEDE RÜŞVET SİSTEMİ

Belediyelerdeki yolsuzluk ve rüşvet olayını anlatan Peker, ''Parayı belediye başkanları aldım olmasın diye, dernekler üzerinden para yatırıyorlar. Tanıdıkları 100 bin TL'lik işi 1 milyon fatura kestirip, geri kalanını cebe atıyorlar'' dedi.

SOYLU İDDİASI

Soylu'nun sigorta şirketine değinen Peker, ''Şirketin yüzde 5 bin 700 büyümüş. 57 kat büyümüş. Erdal baba araba getirdiğinde 20 sene önce, sigortalattığında Erdal baba diyordun. Şimdi Erdal baba lazım değil ki... Bütün holdingler sende. Yahu seni bugün Allah'a yemin olsun iğnenin deliğinden geçireceğim. Bugün senin son günün. Yüce Divan'a gideceksin, yargılanacaksın. Seni bitireceğim. Madem ben suç örgütü lideriyim, yurt dışına çıkmadan önce odanda misafir ettiğin, dur oraya geleceğiz, Süleyman bekle beni.. Ben yurtdışına gitmeden önce odanda misafir ettiğini anlatacağım'' ifadelerini kullandı.

YENİ BİR YERE GELDİK

Saatin gece yarısını geçtiğini belirten Peker, ''Yollarda çoluk çocuk geldik. Yeni bir yere geldik'' dedi.

'OĞLUMA ÇATAL FIRLATTIM!'

Küçük oğluna kardeşlerini ağlattığı fırlattığı çatalın saplanmasından bahseden Peker, ''Ufak erkek oğlum Boğaçhan 10 yaşındaydı, şimdi 12 yaşında. Kardeşlerini ağlatmış. Sinirlendim o an elimde çatal vardı, onu fırlattım. Annesi Muğlalı kibar bir insan, bizim gibi vahşi değiller. Çatal tabii saplandı. Annesinin aklı yerinden gitti. Boğaçhan 'Ben senin oğlun değil miyim?' dedi. İlk kelimem 'Bir daha onları ağlatırsan, seni öldürürüm' dedim. Erkek çocuklarında baba olduğumu hissetmedim, kız çocuklarımda baba olduğumu hissettim'' dedi.

'ARTIK BENİ ÖLDÜRMEDEN KURTULUŞUNUZ YOK'

SADAT ile ilgili iddialarını tekrarlayan Peker,''Onların da kafası karışık, her şey planladığım gibi işliyor. Dakika, dakika her şeyi planladım. Bütün riskleri planladım. Allah belanızı verdi. Artık beni öldürmeden kurtuluşunuz yok. Bir de diyorlar 'Türkiye'den MİT gelecek' niye MİT'teki kardeşlerimizi katıyorsunuz? Kendinize güveniyorsanız, siz gelin. Siz hepiniz, ben tek hadi gelin. Bizim MİT'le ne işimiz var? Ben devletin aleyhinde ne söyledim? Devletin içinde yer almayan bir kuruluş SADAT, şu anda orada yapılan ticaret ve silahlar... " ifadelerini kullandı.

AKİT TV

Akit TV'den bahseden Peker, ''Akit medya grubuna makara yapmayacağım. Beraber sofra kurduk yemek yedik. Ama söyleyecek kelamlarım var onlara. Akit TV'nin yazı işleri müdür var Murat Alan. Sen saldırıya uğradığında hastaneye ilk gelen ben değil miydim? Ben sana en sevdiğim silahı verip, bir daha gelirlerse vur demedim mi? Sana cezaevinde ben bakacağım demedim mi? Biz senle o kadar muhabbet ettik. Göreceksiniz suç örgütünü'' ifadelerini kullandı.

BİNALİ YILDIRIM'IN OĞLU

Binali Yıldırım'ın oğlundan bahseden Peker, ''Sayın Başbakan... Senin oğlunu korumana gerek yok ki. 15 senede kaç milyar dolarlık servet yapmış. Sadece Hollanda ayağını biliyoruz. Hollanda devleti açıkladı diye... Senin çocuğun gerizekalı mı bırak o konuşsun" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.