Uzunköprü'den İzmir'e duygulandıran destek

Gündem

Edirne Uzunköprü Belediyesi tarafından İzmir'de meydana gelen depremin ardından başlatılan destek kampanyasında Uzunköprülüler büyük ilgi gösterirken, kolileme sırasında eşyaların arasında bulunan not herkesi duygulandırdı.


Uzunköprü Belediyesi tarafından İzmir'e destek olmak amacıyla başlatılan yardım kampanyasında çeyizindeki eşyalarla katılan Gözde Çakar'ın "Ben Edirne Uzunköprülü kardeşin Gözde, yaza düğünüm var Allah kısmet ederse. Bu battaniye ve yastıklar benim çeyizimden size kısmetmiş umarım ısınırsınız. Artık bir telefon kadar yanındayım" ifadelerinin yer aldığı not, okuyanlara duygusal anlar yaşattı.



Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, sosyal medya hesabından Gözde Çakar'ın notunu paylaşarak yaptığı açıklamada;"Bugün bir kez daha Uzunköprülü olmaktan ve Uzunköprülülere hizmet etmekten gurur duydum. Hepiniz iyi ki varsınız. Gözde çeyizindeki eşyaları depremzedelere gönderiyor ve unutmayın Uzunköprü'de de bir kardeşiniz var diyordu. Bir kez daha bu zor günlerde nasıl birbirimize kenetlendiğimiziz hatırlattığı için ben Gözde'nin nezdinde hepimizi üzüntüye boğan İzmir depremi sonrası bölgeye gönderilmek üzere yardım çağrımıza katkı sunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın" ifadelerini kullandı. 




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.