Yalova'da 'Biz bu acıyı biliyoruz' kampanyası

Gündem

"Biz Bu Acıyı Biliyoruz" sloganı ile başlayan, kısa sürede

"Biz Bu Acıyı Biliyoruz" sloganı ile başlayan, kısa sürede Yalovalı vatandaşların destek ve yardımlarıyla büyüyen kampanyaya yoğun bir katılım gösterildi.


Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü binasına gelen yardımlar sonrasında 525 çuval kıyafet, 20 çuval ayakkabı, 283 çuval battaniye ve yorgan, 72 koli erzak başta olmak üzere bebek bezi, oyuncak, halı, su, ısıtıcılar olmak üzere çok sayıda bağış yapıldı.

Deprem sonrasında yaşananları ve travmaları en iyi bilen kentlerden biri olduklarını söyleyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına hemşehrilerimizin duyarlılığı ve ilgisi oldukça fazlaydı. Bu duyarlılıklarından ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. 1999 Marmara Depremini yaşayanlar olarak Elazığ ve çevre illerde yaşayan vatandaşlarımızı en iyi bizler anlıyoruz. Toplanan yardımları hemen yola çıkarmadık, bölgeyle sürekli temas halindeydik, onların talebi doğrultusunda hareket ederek Perşembe günü itibariyle yardımları istenilen ulaştırmış olacağız. Onların bu sesine sevginin başkenti Yalova’dan elimizi uzatmaya, yardımlarımızı ulaştırmaya gidiyoruz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.