Yeniden Refah Partisi'nde hedef büyük

Gündem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlerde yüzde 20 oy oranı beklediklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Yeniden Refah Partimizi önce 31 Mart’ta yerel yönetimlerde iktidar, arkasından 2028’de iktidara taşıyacağız” dedi. Partinin üye sayısının 475 bine ulaştığını aktaran Erbakan, seçimlere kadar 500 bin üyeye ulaşacaklarını iddia etti. Erbakan "Yeniden Refah Partimizi önce 31 Mart’ta yerel yönetimlerde iktidar, arkasından 2028’de iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah nerelerde etkili?

Yeniden Refah Partisi'nin özellikle önceki dönemlerde belediye başkanlığı ve milletvekilliği yapmış adayları dikkat çekiyor. Şanlıurfa'da Ak Parti'den 4 dönem milletvekilliği yapmış olan Mehmet Kasım Gülpınar, bu adaylar arasında en dikkat çeken isim. Gülpınar'ın seçimleri kazanmak için ciddi bir iddiası olduğu öngörülüyor.

Samsun Tekkeköy'de ise Ak Parti'den istifa ederek YRP'den aday olan belediye başkanı Hasan Togar, 10 bin kişilik seçim ofisi açılışıyla dikkat çekti. Togar'ın Tekkeköy'de önde olduğu öne sürülüyor.

Yapılan anketlere göre; Konya, Elazığ, Malatya, Bingöl, Kütahya, Kocaeli gibi şehirlerde YRP adayları dikkat çeken oranlara ulaşıyor.

İstanbul ilçeleri önemli

Yeniden Refah Partisi'nin hedeflerinin başında İstanbul ve ilçeleri de geliyor. Parti yönetimi, Milli Görüş hareketinin 1989 ve 1994 seçimlerinde olduğu gibi İstanbul'un ilçelerinde başarı göstermesinin uzun vadede partinin büyümesine ivde kazandıracağı görüşünde. Partide özellikle Sultanbeyli, Eyüpsultan, Esenler, Arnavutköy gibi ilçelerde oy oranlarını yükseltmenin önemine vurgu yapılıyor.

Yorumlar (1)

Tuncay Demirtas 2 Ay Önce

Eyvah ehvahhh, yine azarlanip asagilanacagimiz günlerimi gelecek.Reis o Tabuyu 22 yil önce yıkip yerle yeksan etmisti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.