Atatürk Havalimanı'na polis çemberi

İstanbul

Millet bahçesi yapılmak istenen Atatürk Havalimanı’na iş makinelerinin girmesinin yankıları sürüyor. Yüzlerce vatandaş havalimanı önünde toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, dün yaptığı açıklamada, bugün saat 11.00'de Atatürk Havalimanı'nda buluşma için çağrı yapmıştı.

Bugün buluşma için Atatürk Havalimanı'na doğru kalabalıklar harekete geçmeye başladı. Ancak Kaftancıoğlu'nun bu açıklamasının ardından Atatürk Havalimanı bugün sabah erken saatlerde polis ekipleri tarafından abluka altına alındı. 

Vatandaşların Atatürk Havalimanı önünde toplanmaya başladığı anlarda Ankara’da bir açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şunları söyledi:

– Koro halinde aynı türküyü maalesef söylüyorlar. Biz onlara rağmen millet bahçemizi, tehdit, söylemlerine rağmen, milletimizin talepleri, istekleri doğrultusunda yapmaya devam edeceğiz.

– Bu zihniyeti milletimiz çok iyi biliyor, bu zihniyet köhneleşmiş CHP zihniyetidir. Bunlar aynı sesle, koroyla muhalefet yapmak üzere eleştiri yapıyorlar. Aslında kendi içinde projemizi israf ve rezalet olarak değerlendirerek sözde çevreci, doğaseverleri yanlarına alarak mesnetsizce bizim projelerimizi eleştirmeye çalışıyorlar. Üç maymunu oynuyorlar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.