Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun çağrısına yanıt

İstanbul

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü çağrısına yanıt verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü çağrısına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına "Halkın belediyelerine sesleniyorum. Bu paravan derneklerden kurtulmak isteyen evlatlarımıza sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bu derneklerden kurtulmak isteyen evlatlarımız sahip çıkın. Yurtlarınıza alın. Onlar masum, onlar suçsuz. İşte sevgili halkım emekliye bu yüzden para yok. Bu yüzden 1 litre süt 20 lira. Bu yüzden 4 milyon abonenin elektriği kesiliyor. Bu yüzden çocuklar yatağa aç ve karanlıkta giriyor. Bu yüzden ekmek bulamıyor." sözleri ile çağrı yapmıştı.

Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"Dün akşamki çağrınızı duyduk Sayın Genel Başkanım. İBB tarihinde ilk kez geçen yıl 3 öğrenci yurdu açtık. Başka dernek ve vakıflara verilmek üzere inşaatı devam eden yurtları İBB’ye kazandırdık. 2022’de 2 bin, 2023’te 5 bin kişilik yurt kapasitesine ulaşacağız.

İBB olarak sadece 3 yılda 115 binden fazla öğrencimize 3200 TL öğrenci yardımı sağladık. Hedef koyduğumuz yıllık 75 bin burs hedefine, gelecek eğitim öğretim yılında ulaşıyoruz."

Yorumlar (1)

Aynr 2 Yıl Önce

Yüreğinizin güzelliğine sağlık. O ben şu demeden parti içinde birlik olmanız çok önemli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.