Eyüpsultan İttifakı büyüyor

İstanbul

İstanbul Eyüpsultan'da İyi Parti kurucu üyelerinden İlker Faki, CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen'i destekleyeceklerini açıkladı.

İstanbul Eyüpsultan'da, İyi Partili olarak bilinen birçok isim, CHP'nin adayı Dr. Mithat Bülent Özmen'i destekleyeceklerini açıkladı. İyi Parti Eyüp Teşkilatı Kurucu Üyesi, eski İyi Parti Eyüpsultan Teşkilat Başkanı İlker Faki; ilçenin ihtiyacının "Eyüpsultan İttifakı" olduğunu dile getirerek "İcracı, dürüst ve şaibesiz bir aday olan Dr. Mithat Bülent Özmen’i destekliyoruz" dedi.

Faki; önceki dönemlerde İyi Parti Üst Kurul Delegesi, İyi Parti Genel Merkez Doğa ve Çevre Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve İyi Parti İstanbul İl Yönetim kurulu üyeliği gibi görevlerde bulunmuştu.

Faki'nin açıklaması şöyle:

"Bizler 2019’daki İstanbul İttifakı’yla, İstanbul’u AKP’den kurtaran İYİ Parti’lileriz. 

İYİ Parti Eyüpsultan ilçe teşkilatı kurucuları da bu ilçeye emek ve gönül veren seçmenlerimiz de bizimle birlikte.

Bugün de Eyüpsultan’da icracı, dürüst ve şaibesiz bir aday olan Dr. Mithat Bülent Özmen’i destekliyoruz. 
Bunun adı Eyüpsultan İttifakı.

İstanbul’da birilerinin vakıfları, birilerinin yakınları yerine nasıl 16 milyon kazandıysa kadim Eyüpsultan’da da bizim ittifakımız kazanacak. 
Bu, bizim tabanda seçmenler arasında yaptığımız bir ittifak."

Başkan Adayı Özmen'den teşekkür ve söz

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Mithat Bülent Özmen, kendisine gösterilen desteğin çok değerli olduğunu dile getirirken, "Eyüpsultan İttifakı"nın seçimlerin hemen ardından yoğun bir mesaiye başlayarak Eyüpsultanlıların mutluluğu ve huzuru için durmaksızın çalışacağını kaydetti. İyi Partili isimlerden gelen desteğe teşekkür eden Özmen, 2019'da İstanbul'u kazandıran birlikteliğin, bu kez Eyüpsultan'da da başarıya ulaşacağını söyledi.

Yorumlar (7)

Ak34 2 Ay Önce

2bin oyumuz var AK partının

Emekli 2 Ay Önce

İstanbulu chp ye kazandirdiniz çok büyük bir halt ettiniz.koskoca kaybolan bir 5 yıl. vebali sizinde ustunuzden kalkmaz inşAllah

Nafiye 2 Ay Önce

5 yılda ne hizmet verdi ibb ye ki eyupsultan ı istiyor CHP anca boş yapsın israfı bitirdik diyor heryer pankart tarihin en çok tatil yapan başkanı olarak tarihteki yerini alacak

MAHMUT Özbakır 2 Ay Önce

Çatlayın patlayın akpliler İstanbulu elinizden kurtardık bu seferde EyüpSultanı kurtaracağız az kaldı...

Tarık 2 Ay Önce

Bırakıb belediye yi hükümete ne diyeceğiz

Selahattin 2 Ay Önce

İnşAllah Ak p'li beledeiye başkan adayı başkan olur. Eyüp 'un 5 yılını ziyan etmeyin. İBB 'de ne icraat yapıldı İsrafı kaldırdık diyor,590 milyon TL yi birkaç şarkıcıya veriyor,180 milyon TL yi israfı kaldırdık afislerine ödüyor.

Musa MISIRLI 2 Ay Önce

Ülkemizde olduğu gibi Eyüpsultan'da da sorumsuz zihniyete karşı tabandan ittifaklar yapılarak dürüst, yurtsever insanların göreve gelmesi gerekiyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.