İyi Parti Bayrampaşa Meclis Üyesi Adayı istifa etti!

İstanbul

İstanbul'da İyi Parti Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı Emre Aydın, adaylıktan istifa ettiğini ve CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu'yu destekleyeceğini açıkladı.

İstanbul'da İyi Parti Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı Emre Aydın, yaşanan son gelişmelerin ardından adaylıktan istifa ettiğini açıkladı. Aydın, İyi Parti adayının Ak Parti'yi destekleyen tavrını tepki gösterirken, partinin de sadece muhalefeti hedef alan açıklamalarının iktidara hizmet etmek anlamına geldiğini söyledi. Aydın "İlçemizin sevilen ismi hepimizin hocası Hasan Mutlu Başkanımızı destekleme kararımızı açıklıyoruz" dedi.

Emre Aydın'ın açıklamaları şöyle:

"Kıymetli basın mensupları çok değerli Bayrampaşalılar dava ve yol arkadaşlarım ! 
Hepinizin de bildiği üzere Partimizin 31 Mart 2024 Yerel seçimlerine hür ve müstakil girme kararı doğrultusunda ilçe yönetimimizin teveccühü ile belediye meclis üyesi gösterilerek seçim kampanyasına başladık.Fakat bu süreçte
 Belediye Başkan Adayımızın il ve ilçeden bağımsız Ak Parti'yi destekleyen tavrı, sadece ana muhalefet partisini hedef alan açıklamaları, bu doğrultuda üyelerimize atılan sesli mesajlar aslında hedefin temsiliyet değil iktidar partisine hizmet olduğu gerçeğini bizlere gösterdi. Bu düşüncelerle İyi Parti Belediye meclis üyeliğinden istifa ediyor ve İlçemizin sevilen ismi hepimizin hocası Hasan Mutlu Başkanımızı destekleme kararımızı açıklıyoruz . İyi yönetilmeyi hak eden Bayrampaşa’mıza layık Hasan Hocamıza tüm dava arkadaşlarımızı desteğe davet ediyoruz."

Yorumlar (2)

Sabri Cemil Türkeköle 1 Ay Önce

Çok doğru bir karar tebrik ediyorum

10. Köyden Schilacci 1 Ay Önce

Seçime kadar başkan adayları da istifa eder, ne cünüp partiymiş bu İP fetöcü Buğra seçim sonrası Meral ablayı da evine gönderir partiyi kendi üzerine yapar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.