Yüksel Yalçın'dan Güngören Belediyesi çalışanlarına söz!

İstanbul

CHP İstanbul Güngören Belediye Başkan adayı Yüksel Yalçın, Güngören Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette personele destek sözü verdi.

CHP İstanbul Güngören Belediye Başkan adayı Yüksel Yalçın, Güngören Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette personele destek sözü verdi.

CHP İstanbul Güngören Belediye Başkan adayı Yüksel Yalçın, Güngören Belediyesi’ni ziyaret etti. Yalçın, seçimleri kazandığı zaman yapacaklarını belediye çalışanlarına anlattı. Projeleri hakkında bilgilendirme yapan Yalçın, personelin özlük haklarına dair iyileştirmeler yapacağını da ekledi.

İstanbul’da yaşama maliyetinin gittikçe arttığına vurgu yapan Yalçın, nakdi sosyal desteklerin yükseltileceğine ve belediye personelinin enflasyon karşısında destekleneceğini dile getirdi. Yalçın “Seçildiğim zaman ilk iş olarak memur ve işçilerin yetkili sendikası ile ek protokol imzalayıp maaşları iyileştireceğiz” ifadesini kullandı.

Belediye personelinin Güngören için kıymetine dikkat çeken Yalçın, geçim derdi azalan çalışanların Güngören halkına daha iyi hizmet vereceğini söyledi.

Yalçın, belediyemizde halihazırda çalışanlar bizim mesai arkadaşlarımız olacaktır ve 1 Nisan sonrası da işlerine devam edecektirler, “Güngören için çalışan herkes başımızın tacı olacak” dedi.

Yorumlar (2)

Recep 1 Ay Önce

Hiç şüpheniz olmasın, gelir gelmez kapı dışarı edip, yerinize yandaşlarını getirecekler. Yaptıkları yapacaklarının teminetıdır.

10. Köyden Schilacci 1 Ay Önce

Seçimden sonra bir daha rahatsız etmeyeceğinin sözünü vermiştir :)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.