Ege Şanlıurfa Federasyonu Başkanı Alkan'dan İzmir Fuarı'na davet

İzmir

Bu yıl Şanlıurfa'nın konuk il olarak katılacağı İzmir Uluslararası Fuarı'da, Şanlıurfa'yı tanıtacak olan Ege Şanlıurfa Federasyonu'nun başkanı Abdulkadir Alkan, Ege'de yaşayan hemşehrilerini fuara davet etti.

Bu yıl Şanlıurfa'nın konuk il olarak katılacağı İzmir Uluslararası Fuarı'da, Şanlıurfa'yı tanıtacak olan Ege Şanlıurfa Federasyonu'nun başkanı Abdulkadir Alkan, Ege'de yaşayan hemşehrilerini fuara davet etti.

Ege Şanlıurfa Federasyonu Başkanı Alkan'ın davet açıklaması şöyle:

"Sevgili Şanlıurfa'lı hemşehrilerim;
6. yılımıza girdiğimiz bu yıl, Ege Şanlıurfa Federasyonu olarak, Urfamızı tanıtmak için elimize önemli bir fırsat geçti. Ege bölgesi'nde 250 bine yakın Şanlıurfalı hemşehrimiz var ve İzmir'in en önemli organizasyonu olan İzmir Uluslararası Fuarı'na bu yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa şehrimizi konuk il olarak davet etti. Şanlıurfa'nın bütün kebapları, bütün yiyecekleri, Urfa'nın elbisecisi, Urfa'nın halıcısı, Urfa'nın tesbihçisi tarih ve kültürümüzü 12 bin yıllık şehrimizdeki Göbeklitepe ören yerini Ege Bölgesine tanıtcağız. Bu bizim için önemli bir fırsattır. Bu mesajımızı aldıysanız, lütfen herkes tanıdığı insanlara  bizim mesajımızı iletsin ve Cuma günü saat 20.00'de hep birlikte ilk sıra gecemizi sunalım. Bütün hemşehrilerimizi 10 -11 gün boyunca aramızda görmek istiyoruz. Şanlıurfa'nın boynunu bükük bırakmayacağınıza ve Şanlıurfa'yı yücelteceğinize eminim. Ege Şanlıurfa Federasyonu olarak biz burdayız.
Her gün sıra gecemiz var ve hepinizi ailecek aramızda görmek istiyoruz.
Saygılarımızla..."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.