Çınar Çocuk Evi’nin ikincisi için çalışmalar hızla devam ediyor

Kocaeli

İzmit Belediyesi, Tüysüzler Mahallesi’nde Çınar Çocuk Evi’nin ikincisi için çalışmalarına hızla devam ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşa dokunan, geleceğimiz olan çocukların okul öncesi alacağı eğitime önem veren İzmit Belediyesi, Tüysüzler Mahallesi’nde Çınar Çocuk Evi’nin ikincisi için çalışmalarına hızla devam ediyor

İzmit Belediyesi, gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduran ve geleceğe güvenle bakan çocuklar yetiştirmeyi hedeflediği Çınar Çocuk Evi’nin ikincisini Tüysüzler Mahallesi’nde hayata geçiriyor. Yaklaşık 580 metrekarelik alana sahip iki katlı Tüysüzler Mahalle Konağı’nın mevcut yapısı gerçekleştirilen tadilat işlemlerinin ardından kreş olarak hizmet verecek. 

GELECEĞE GÜVENLE BAKAN ÇOCUKLAR

‘Her çocuk özeldir’ ilkesiyle hizmet verecek olan Tüysüzler Mahalle Konağı’nda ekipler çalışmalarına hızla devam ediyor. Çınar Çocuk Evi’nde olduğu gibi Tüysüzler’de hizmet verecek olan ikinci Çınar Çocuk Evi’nde de amaç geleceğe güvenle bakan, yeniliğe açık ve toplumun sorunlarına çözüm üretebilecek çocuklar yetiştirmek olacak. Zemin kat yönetim ofislerine ayrılırken 1’nci katın çocuk oyun alanları ve atölyeler olarak hizmet vermesi planlanıyor. Mevcut bahçe peyzajı ise çocukların doğayla iç içe olacağı şekilde düzenlenecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.