Bahçeli: "Ak Parti ve MHP dışındaki partiler Türk siyasetindeki çürümenin sorumlularıdır"

Meclis

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin konuşmasından açıklamalar şöyle:

"Demokrasi dışı arayışlara heves edenler, dış güçlerden medet umanlar, alayınızı uyarıyorum. Girdiğiniz yolun sonu uçurumdur. MHP teslim alınmadan bu milleti parçalayamaz, yıkamaz, karanlığa çekemezsiniz. Yaparız diyen varsa hodri meydan. Vallahi buradayız.

Ak Parti ve MHP dışındaki partiler Türk siyasetindeki çürümenin sorumlularıdır, akılları kiralıktır.

Malum partiler kapı kapı geziyor, birbirlerini ziyaret ediyor. Bayram değil seyran değil, bunların kulağına kim ne fısıldadı? Siyasetin zillet ayağı toz duman içinde. HDP, CHP ziyareti sonrası ortak açıklama yapılmadı. Kimi kandıracaklarını zannediyorlar. Maden basının karşısına çıkmaya yüreğiniz yok, neden görüşüyorsunuz? CHP, HDP, İP'in yasak görüşmelerinin bir bedeli olmalıdır.

Tavsiyem CHP'nin Kandil'e değil Anıtkabir'e bakması, demokrasiyi ABD'de değil, millette aramalıdır.

CHP Genel Başkanı, HDP'ye karşı siyasi koronadan dolayı siyasi sosyal mesafe koymuştur. İçeride can ciğer kuzu sarması, dışarı çıkınca ne sen tanı beni ne de ben seni. CHP ve HDP kimi kandıracaklarını düşünüyorlar? Madem çıkmaya yüzünüz yok o zaman niye görüşüyorsunuz? Korkuyorsanız neden yürek yemiş gibi konuşuyorsunuz? Birbirinin yanında dahi duramayanlara millet güvenir mi? Arka kapıda buluşmayın, mertseniz çıkın sahneye de boyunuzu görelim.

Bizim hedeflerimiz, 2023'teki Cumhurbaşkanı adayımız da bilinmektedir. Hiçbir açığımız, zaaf ya da yanlışımız yoktur. Sayın Cumhurbaşkanımızda ülke meseleleri hakkında konuşuruz, utanacağımız bir konu yok. CHP dürüst olmalıdır, şeffaf olmalıdır, demokratik olmalıdır. PKK'dan FETÖ'ye kadar terör örgütlerine arasına duvar örmelidir."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.