Bahçeli: "Yapıcı, destekleyici, pozitif gündemli siyaset yapacağız"

Meclis

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

* Acımız kaybımız ne kadar fazla olursa olsun onları hafifletecek mahşeri vicdan ayaktadır. Devlet, milletiyle bir ve beraber olmuş mağduriyetlerin geniş etkisi giderilmeye başlanmış, çok ciddi mesafeler alınmıştır. Umutlar dirilmiştir. Bizim anlayışımızda insan insana candır, kandır, dayanaktır, hayattır.

* Bir aydır her insanımızın kalbi deprem bölgesinde atmaktır. Viranelerin içinden cennet bahçesi çıkarmak bizim en temel gündemimizdir. Bu hedeften asla taviz vermeyeceğiz. Cumhur İttifakı olarak sağa sola bakmadan Türk milletine hizmet edeceğiz. Denizi geçtik, derede boğulmayacağız. Devlet kanatlarını aralamış, depremden zarar gören insanlarımıza samimi hissiyatla sahip çıkılmıştır. Devletimiz bütün kapasitesi ile depremden ağır yara alan insanlarımızın yanındadır. Başkaları dedikodu çarkına kapılacak, biz dağları aşacağız. Başkaları polemik batağında debelenecek biz huzur, barış ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız.

"SEÇİM MÜZİĞİ KULLANMAYACAĞIZ"

* Derin acılar içimizi kaplamışken seçim müziği kullanmayacağız. Yapıcı, destekleyici, pozitif gündemli siyasetimizi ülke genelinde yansıtacağız. Milletimizle her an ve her alanda iç içe olacağız. Adayımız belli, kararımız net diyeceğiz. Milliyetçilik yalnızca gözyaşından ibaret bir duygu seli, coşkuyla dinlenen bir marş değildir. Milliyetçiliğe asıl anlamını veren, ideal ile gerçeğin, imkan ile mümkünün, akıl ile inancın, mantık ve makbulde buluşturulmasıdır. 

* Buradan açık yürekle, tam bir inançla ifade ediyorum ki, MHP, milletimiz için öngördüğü tehlikeler karşısında geçmişte olduğu gibi, bugün de yarın da sonuna kadar direnecektir. Bu vatan çaresiz ve sahipsiz değildir. Bu devlet önüne gelenin sövüp sayacağı, sömürge bakiyesi de değildir. MHP ve Cumhur İttifakı devlet vakarının boyun eğmeyecek bayraktarıdır. Cumhur İttifakı yalnızca bir seçim ittifakı değildir. Milli, ahlaki ve tarihi birlikteliğin unvanıdır. İttifakımızda parti çıkarları değil, Türkiye çıkarları esastır.  

Yorumlar (3)

Ali ali 1 Yıl Önce

Şimdiye kadar niye yapmadın şimdi yapıyorsun.Çünkü sende tarihe gömüleceğini anladın.Bundan sonra ne yapsan boş.Bay dönek

1 1 Yıl Önce

1

1 1 Yıl Önce

1

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.