CHP'li Öztunç Narlı'daki yol sorununu Meclis'e taşıdı

Meclis

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Pazarcık ilçesine bağlı Narlı'nın yol sorunlarını Meclis'e taşıdı. Her kış mevsiminde yağışlarla birlikte çok sayıda çukurun oluştuğu ve hem araçla hem yürüyerek ilerlemenin zorlaştığını belirten CHP'li Öztunç, Narlı yolları hakkında  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yazılı olarak cevaplandırması istemiyle soru önergesi verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Pazarcık ilçesine bağlı Narlı'nın yol sorunlarını Meclis'e taşıdı.


Her kış mevsiminde yağışlarla birlikte çok sayıda çukurun oluştuğu ve hem araçla hem yürüyerek ilerlemenin zorlaştığını belirten CHP'li Öztunç, Narlı yolları hakkında  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yazılı olarak cevaplandırması istemiyle soru önergesi verdi.

Öztunç'un önergesi şöyle;

Kahramanmaraş’ta birçok ilçemizin mahalle yollarının perişan durumunu ilgili bakanlık nezdinde önergeler vererek dile getirmeme rağmen hiçbir gelişme olmamıştır. Kış aylarına girdiğimiz bu günlerde yağışlarla birlikte mahalle yolları çamurdan geçilmez bir hal almaktadır. Bu ilçelerimizden biri olan Pazarcık’taki Narlı Mahallemizin yollarının yağmurlar başlamadan yapılması vatandaşımızı mutlu edecektir.

Buna istinaden;

1- Pazarcık İlçesi Narlı Mahalle yolları vatandaşı bezdirmiş durumdadır. Bu mahallemiz için daha önce verdiğim önergeye istinaden neden bir gelişme olmamıştır?

2- Narlı Mahallemizin yollarını ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.