Meral Akşener, Gökhan Zan'a rozetini taktı

Meclis

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski futbolcu Gökhan Zan'a İYİ Parti rozetini taktı. Zan, İYİ Parti'den Hatay milletvekili aday adayı oldu. Öte yandan Akşener, eski teknik direktörü Ünal Karaman'a da rozet taktı. Karaman, memleketi Konya'dan İYİ Parti milletvekili aday adayı oldu.

Zan açıklamasında şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanım, değerli misafiler... Tabii ki heyecanımı bağışlayınız lütfen. Ünal hocam da aramızda. Kendisini saygıyla selamlıyorum. Medeniyetin topraklarından Hatay'dan geliyorum. Hatay insanları toplumu, kendi tırnaklarıyla sırtından yükü eksik etmeyen her seferinde küllerinden yeniden doğan memleketin çocuklarıyız biz. Ata'mızın bize son armağınıdr, göz nurudur Hatay. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi Hatay benim şahsi meselemdir. Bundan sonra Hatay hepimizin, 84 milyonun şahsi meselesidir."

Akşener'in grup toplantısında gündemi değerlendirdiği açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bugün aynı güneşin altında buluşmamızı, aynı ateşin etrafında toplanmamızı istemeyenler var. Güneşi gölgeleyenler, saygıyı düşmanlıkla kirletenler var. Soframızdan ekmeğimizi, gönlümüzden huzuru çalanlar var. Yangın söndürmenin değil yangını büyütüp nefret yangınından beslenmenin peşinde olanları biliyoruz. Bugün de tekrar edeceğim. Her nevruzda aynı ateşin üstünden atlamanın hayalini kuruyoruz. O sofranın da o hayalin de o hedefin de adı Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. O cumhuriyet öz çocuklarına şefkatle davranan, ocağındaki ateşin bereketi hiç sönmeyen ana kucağıdır.

İYİ Parti iktidarında bahar bayramımız, Nevruz'umuzu resmi tatil olarak hep birlikte kutlayacağız. O ateşin üstünden bir büyük medeniyet olarak hep birlikte atlayacağız. Emin olun çok az kaldı."

Yorumlar (1)

1 1 Yıl Önce

1

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.