"Terörle mücadelede yaralanana tüm kahramanlarımıza Gazilik ünvanı vereceğiz"

Trabzon

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, terörle mücadelede yaralanıp gazi sayılmayan askerler ve polislerle ilgili çağrıda bulundu.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, terörle mücadelede yaralanıp gazi sayılmayan askerler ve polislerle ilgili çağrıda bulunarak, “Millet İttifakı iktidarında gazilerimiz arasındaki ayrımcılığı kaldıracağız. Yaralanma derecesine bakmaksızın terörle mücadelede yaralanan tüm kahramanlarımıza gazilik onurunu ve haklarını vereceğiz.” dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“GAZİ UNVANININ VERİLMESİNİ İSTİYORLAR”

“Terörle mücadelede yaralanıp gazi sayılmayan askerlerimizin ve polislerimizin gözü kulağı Meclis’te. Kendilerine "gazi" unvanını verecek düzenlemenin Meclis kapanmadan yapılmasını istiyorlar.”

“KEMAL KILIÇDAROĞLU KANUN TEKLİFİ VERDİ”

“Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere bu konuda defalarca kanun teklifi verdik, iktidara yol gösterdik ama hiçbir adım atılmadı.”

“TERÖRLE MÜCADELE KAHRAMANLARI YOK SAYILIYOR”

“Vatanının ve milletinin güvenliğini sağlamak için teröre karşı bedenlerini siper eden, vücuduna saplanan şarapnel parçalarıyla yaşamak zorunda olan on binlerce vatan evladımız âdeta yok sayılıyor.”

GAZİLERİMİZ ARSINDAKİ AYRIMCILIĞI KALDIRACAĞIZ”

“Bir kahramanımızın aldığı yaranın oranına ve büyüklüğüne bakılarak değerlendirme yapmak, "gazi" olup olmayacağına karar vermek asla doğru değildir. Gazilerimiz arasında ayrımcılığı ortadan kaldıralım ve bu siyasetüstü meseleyi artık çözüme kavuşturalım.”

“SANA SÖZ KAHRAMAN GAZİM HAKKINI ALACAKSIN”

“Sana söz kahraman gazim, Millet İttifakı iktidarında yaralanma derecesine bakılmaksızın gazilik onurunu ve gazilik haklarını alacaksın.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.