Banka güvenlik görevlilerinin sorunları Meclis gündeminde

Yorumlar (4)
Fikirtepeli Erdal 2 yıl önce
Gerçekten tebrik ederim milletvekilim ...Trilyonlari kazanıyorlar alt tabakaya 4.sinif insan muamelesi yapıyorlar .....
İzmitli cengiz 2 yıl önce
Mevcut hükümet kendi yandaş taşeron firmaları zenginleştirmek için bizleri mağdur ediyor
İyi partiye bizi duyduğu için tşk ler
Mağdur Güvenlik Görevlileri adına .. 2 yıl önce
Gençliğimi bu sektöre veren bir Güvenlik Görevlisi olarak , 17 yıl canımla başımla hizmet verdiğim kurumsal personeli olduğum bankamdan , 01.01.2022 de taşörene geçme gerekçesiyle tarafıma sunulan ister çalış ister taşeröne devam et mobingi sonrası , madde madde hazırladıkları ayrılma evraklarını mecburen şahsıma ve benim gibi 100 lerce güvenlik görevlisi meslektaşıma imzalattırdıkları doğrudur. Malesef iş kaygısıyla , ne çıkarılmış olduğumuz bankaya ne bankanın anlaşmış olduğu taşerön firmaya ne de özellikle sosyal medyada ismimiz duyulur işimizden oluruz kaygısıyla derdimizi kimselere anlatamamış durumdayız . Özlük haklarımız , özel sağlık sigortamız , yan haklarımız , pirimlerimiz , elimizden alındığı gibi kendi personellerine %50 ye varan zamlar yapıp , bizimde yaşam koşullarımızı hiç acımaksızın düşürüp bütün çalışan Güvenlik Görevlilerinin haklarını 1 taşerön firmasına verip , hepimizi askeri ücrete mahküm etmişlerdir , hatta yemek kartlarımızın ücretlerini bile malesef düşürdüler . Yaşam koşullarımız okadar düştüki artık evde , eşimize çocuklarımıza , sosyal hayattada malesef çevremize karşı boynumuz bükük .

Sizler gibi kıymetli , hakkımızı bu denli savunan bir büyüğümüzün olmasına okadar çok sevindimki , Türkiyedeki çalışan 1,5 milyon Güvenlik Görevlisi Çalışanının ve ailelerinin seslerinin duyulabilmesi için gerçekten sizlere çok ihtiyacımız var . Sizden Allah razı olsun .. İnşAllah bu kutlu yolda yanlız değiliz , sessiz çığlıklarımızı duyan sizlere minnettarız ve minnettar olacağız ..
IZMITLI 2 yıl önce
çalıştıkları banka tarafından kadroya alınmadığı, banka personelinin, malının ve müşterilerinin canını koruyan, mesai saati öncesinde bankayı açan ve mesai bitiminden sonra bankayı kapatan ve gün boyunca ayakta görev yapan güvenlik görevlilerinin her an işten çıkarılma endişesi sitemize ulaşan banka güvenlik görevlilerinin ortak şikayetleridir.