Ahmet Özer, Bahçeli ile görüşmesini anlattı: "Benim dosyama 'bomboş' dedi"

Gündem

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, cezaevinden tahliye edildikten sonra ziyaret ettiği MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine "Sizin dosyanızın bomboş olduğunu biliyorum" dediğini aktardı.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, 'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ahmet Özer'e, hapis cezası verilmesine "evrensel hukuk ilkeleriyle çeliştiği gibi Terörsüz Türkiye gaye ve gayretiyle de taban tabana zıtlık taşımaktadır" sözleriyle tepki göstermişti.

Halk TV'ye konuk olduğu canlı yayında açıklamalarda bulunan Ahmet Özer, cezaevinde tahliye olduktan sonra Bahçeli ile görüşmesinin detaylarını aktardı.

Özer, görüşmede Bahçeli'nin kendisine 'Sizin dosyanızın bomboş olduğunu biliyorum' dediğini aktardı.

"DEVLET BEY, 'BİR SUÇ VE ÖRGÜT ÜYELİĞİ YOK' DİYOR"

Özer'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Devlet Bey beni arıyor ama ben toplantıda olduğum için kızım telefona çıkıyor. Kızım Serap kendisine 'Artık somut adımlar atılsın, bunu ülkemiz için yapın lütfen' diyor. Ben de basın toplantısında benzer şeyin altını çizdim. Artık halk icraat bekliyor. Devlet Bey, 'Bir suç ve örgüt üyeliği yok' diyor. Ben cezaevinden çıktıktan sonra Genel Başkanımız Özgür Özel'in bilgisi dahilinde Bahçeli'yi ziyaret ettim. Devlet Bey bana 'Sizin dosyanızın bomboş olduğunu biliyorum' dedi. Benim ülkem, barış için ne zaman benden bir şey istediyse katkılarımı sunmuşum. Süleyman Soylu AK Parti Genel Başkan Yardımcısıyken benden çatışmaların durması için yardım istemişti, katkı sunmuştum."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.